Palvelumme.

Kaikki työmme tähtää kahteen tavoitteeseen: parhaiden tekijöiden löytämiseen sekä heidän sitouttamiseensa. Emme ole rekrytoija, vaan tuemme omaa tiimiäsi rekrytoinnin, yrityskulttuurin ja henkilöstöhallinnon haasteissa.

Yrityskulttuuri

Kilpailu unelmien työnantajan roolista on kovaa. Parhaat tekijät hakeutuvat kiinnostaviin, motivoiviin ja palkitseviin yrityksiin, joiden kulttuuri on kunnossa. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että kulttuurisi kuuluu tähän joukkoon.

Työnantajakuva

Hyvät asiat ansaitsevat arvoisensa huomion: paraskin kulttuuri jää piiloon yleisöltään, jos siitä vaietaan. Etsimme kanssasi nämä keinot ja valitsemme viestit, jotka kantautuvat oikeiden vastaanottajien korviin ja herättävät heidän kiinnostuksensa.

Rekrytointi

Rekrytointi ei ole rakettitiedettä, mutta pienet yksityiskohdat erottavat loistavat ja surkeat prosessit. Kun työtavat ja tekniikat hiotaan kuntoon, saadaan aikaan enemmän tuloksia ja vähemmän harmaita hiuksia. Kaikille osapuolille.

Tapamme toimia

Toimintatapamme perustuu aina jatkuvaan kumppanuuteen, emme harrasta irtosuhteita. Kun pelkkien pikavoittojen metsästäminen ei riitä ja tulosvastuu ei perustu perävalotakuuseen, tehdään oikeita asioita oikeassa laajuudessa. Se on ainoa oikea tapa. Lue lisää näkemyksistämme.